Hlavní obsah
Článek

Bývalá královna krásy Kateřina Průšová (40) letos oslavila třicetiny a stále je ozdobou přehlídkových mol. I když prádlo a plavky už předvádí minimálně. A to je velká škoda. Kateřina na sobě pracuje a o hodně let mladším dívkám by stále dala na frak.

Na přehlídce v pražském hotelu předváděly modelky v čele s Eliškou Bučkovou (34), Anetou Vignerovou (36) či Taťánou Makarenko (34) plavky, ale Kateřina na molo vyrazila jen v sexy šatičkách.

"Jsem pořád stejná, hodně sportuju, postava je pevná, držím se. Předvádět plavky bych mohla. Ale protože dneska večer spolupořádám, přišlo mi to nevhodné," řekla Super.cz Průšová, která se ale rozhodně do modelingového důchodu nechystá.

"Je mi třicet a říká se, že v tomto věku ženy zrají do krásy. Já se do důchodu fakt nechystám," směje se Průšová, která už je více jak rok šťastná po boku přítele, kterého ale médiím zatím neukázala. A ani se na to nechystá.

"Jsem šťastná, hrozně mi to vyhovuje. Jsem vážně spokojená. Zatím je to bezvadný, do budoucna bych si určitě přála rodinu. A určitě si to dokážu představit se současným partnerem," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám