Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Volila se nová královna krásy, tentokrát Miss Face, kterou již několik let pořádá modelka Taťána Makarenko (34). Ta spolu s bývalými nositelkami titulu nejkrásnějších Češek Anetou Vignerovou (36) a Eliškou Bučkovou (34) rozhodovala, které z desítky dívek si zaslouží šerpy a korunky.

"Moje holky se pravidelně dostávají i do finále České Miss," chlubila se Super.cz Táňa, tak jsme zvědaví, zda se tam objeví i letošní vítězky, z nichž ta první pojede i na světovou soutěž krásy. "Spolupracuji s jednou agenturou, která dívky na soutěže vysílá. Až do finálového večera nebylo přesně jasné, na jakou pojede. Rozhodovat se bude až teď, protože se vybírá podle toho, zda je dívka blondýnka nebo bruneta, aby měla na soutěži větší šance," objasnila nám Makarenko.

Na finálovém večeru v pražském klubu si dala záležet. Moderovala jej Inna Puhajková (38) spolu s Jakubem Kohákem. Kromě hvězdné poroty se i na pódiu objevili atraktivní hosté, třeba zpěvačka Debbie, která přivedla i přítele, čerstvá maminka Victoria, jež předvedla dechberoucí dekolt, který má díky kojení, nebo novomanželka Tereza Kerndlová (37). V naší fotogalerii se můžete podívat, jak se dámy na slavnostní večer vyfikly.

Reklama

Další články

Načítám