Hlavní obsah
Článek

Už ve středu proběhne finále soutěže krásy Miss Face, kterou již několik let pořádá modelka Taťána Makarenko (34). My byli na holky zvědaví, tak jsme se byli podívat na jedno z posledních odpolední, kde holky pracovaly na fyzičce a učily se choreografii.

Tedy vlastně i chůzi na velmi vysokých podpatcích, na nichž mnohé nebyly zvyklé chodit. "Já to měla v době, kdy jsem se hlásila do Miss, jednodušší, už jsem se modelingu roky věnovala, takže podpatky pro mě problém nebyly," svěřila Super.cz Aneta Vignerová (36), která usedne v porotě, a kamarádce s jejími děvčaty trochu pomáhala, co se výuky chůze týče.

Finalistky Miss Face jsou opravdu kočky. "Taky se řada z nich hlásí i do České Miss a už jsem měla několik holek ve finále," pochlubila se nám Táňa. Zaujalo nás, že se do finále dostala i jedna velmi exotická dívčina.

"Když přišla na casting, ptala jsem se jí, odkud je. Ale to zase žádná exotika není. Nara je z Litoměřic a studuje mongolistiku na Univerzitě Karlově," prozradila nám Táňa o půvabné brunetce, která by mohla konkurovat Monice Leové (32).

Reklama

Další články

Načítám