Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) to nemá s exmilenci jednoduché. Tlustou čáru za vztahem s tím, že už svoji bývalou lásku nepotká, udělat nemůže. "Je to tady moc malý rybníček, takže se dá čekat, že se někde potkáme," řekla Super.cz.

Před zhruba měsícem se tak setkala s exmilencem Tomášem Ujfalušim, když oba vyrazili na pražský Fashion Week, nyní se na otevření nového obchodu setkala s předchozí láskou, muzikantem Davidem Krausem. "Věděli jsme, že tady budeme oba. Se svými bývalými se ráda pozdravím, prohodíme pár slov, ale každý máme svoje životy. Na kafe s nimi nechodím," svěřila.

"Myslím, že když existuje příčina k rozchodu, tak není nějaký čas důvod se scházet a kamarádit se. Možná k tomu může dojít časem," domnívá se Aneta. S Davidem si ale měli rozhodně co povídat, dokonce mu pomáhala i s výběrem oblečení. A když jsme se na totéž zeptali Davida, ten tvrdil, že se s Anetou nedávno viděli v soukromí. Tak jak to tedy je? Možná v jejich případě platí, že stará láska nerezaví.

Reklama

Další články

Načítám