Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Aneta Savarová (38) poskytla Super.cz exkluzivní rozhovor. Promluvila o informacích, které na ni vytahují poslední měsíce bulvární média. A dokonce se vyjádřila i ke spekulacím, že práci moderátorky hlavních zpráv získala díky intimnímu vztahu s šéfem Zdeňkem Šámalem, nebo k informaci, že podala trestní oznámení pro sledování na ženatého kolegu Jana Hrubeše.

"Rozhodně to není věc, která by mě znepokojila. Vím, že to tak není a nikdy nebylo. S panem Šámalem si vykáme," řekla Super.cz Aneta.

Naopak ale potvrdila změnu svého albánského příjmení. Původně se opravdu jmenovala Hajrullahiová. Nebylo to však kvůli kariéře, jak se psalo. "To bych ráda uvedla na pravou míru. Ano, změnila jsem si ho, ne z důvodu, že bych měla umělecký pseudonym, ale proto, že se moje maminka vdala," vysvětlila Savarová.

"Co se týče trestního oznámení: Ano, podala jsem ho. Ale nejednalo se o žádné znásilnění, jak se psalo, ale o stalking. Navíc v době, kdy se tak dělo, nebyl rozhodně ženatý," upřesňuje moderátorka.

Bulvární zprávy nechávají prý nyní ji i rodinu klidnými. Z počátku ji to mrzelo, ale nyní už to neřeší.

"Mám rodinu na Moravě a vnímají to standardně. Mě neranila extra žádná zpráva. Jsem člověk, který věci nebere nijak fatálně. Ty články raději v poslední době nečtu. Nedělám si z toho těžkou hlavu," dodala půvabná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám