Hlavní obsah
Článek

Pro Českou televizi byl nástup mladičké Anety Savarové (38) do hlavní zpravodajské relace Události snahou o vzkříšení a zvýšení sledovanosti. Jenže jednak se zatím víc než o její práci hovoří o jejím skandálu, navíc vizážisté zatím z této kočky dělají starou mladou. Teď si moderátorka uřízla už i ostudu. Do studia přišla s mohutnými koláči potu v podpaží!

Byl Zelený čtvrtek, hlavní moderátorkou Událostí, jasných a spolehlivých, tentokrát ale hlavně propocených, byla ten večer Marcela Augustová. Po půl osmé se k ní připojila do fialové oděná Savarová. Když ji ještě kamery zabíraly zdálky, šlo to. Jak ale zblízka do kamery vyprávěla o potížích pekařů, problém byl na světě. Naprosto detailně se jí rýsovaly v podpaždí dva mohutné koláče.

„Úplně se mi z toho udělalo nevolno, když jsem viděla propocenou redaktorku Anetu Savarovou. Nechutnost,“ napsala nám jedna ze čtenářek.

I když věříme, že ve studiu je při vysílání horko, Anetu by měl někdo naučit používat antiperspirant. Vždyť jediné koláče, kterými by sama chtěla zaujmout, by měly být ty se sledovaností. „Budeme se snažit v kostymérně a maskérně všechny tyto potíže příště eliminovat,“ uvedla omluvně na toto téma mluvčí České televize Michaela Fričová.

Možná by stálo i za úvahu, jestli dívce opravdu přidá na serióznosti, když bude nosit ve zprávách ulíznutý účes, který z ní opticky dělá čtyřicátnici…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám