Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ví se o ní jen to, že je krásná, a přes svůj věk zvládá moderování zpravodajských relací na jedničku. A také to, že Aneta Savarová (38), nová hvězda Událostí, které Česká televize konečně představila novinářům, má problematický vztah s bývalým milencem, moderátorem Janem Hrubešem, který ji prý měl pronásledovat, ona na něj zase poslat Albánce. Všechno je ale zapomenuto. Teď už víme, proč dostala prestižní flek: v novém virtuálním studiu hlavních zpráv bude kamera vyzdvihovat její libózní postavu. Podívejte se do fotogalerie na její úžasné fotky.

Zatímco doteď se i ty největší krasavice ve zpravodajství schovávaly za moderátorský pultík, nové supermoderní studio Událostí bude všechny ženské přednosti Savarové dávat okatě najevo. Kamera totiž často bude zabírat moderátorčinu postavu od hlavy až k patám. A jak je vidět už ze zkoušek, Anetě to vážně sekne.

Na představení nových prvků ve zpravodajství sice Savarová nepřišla (televize ji chránila před zájmem novinářů), ale v dotazníku na sebe prozradila víc než dost. „Moje profesní krédo je: Nelituj toho, co jsi kdy v životě udělal. Litovat můžeš jen toho, co už nikdy udělat nestihneš,“ napsala. Možná že se tím řídila i při románku s Hrubešem. Ráda prý cestuje, komponuje a hraje na piano, čte autobiografie a historické romány. A nejvíc na světě si váží svého otce. My si zase vážíme České televize, že se nebála sáhnout po mladé tváři. Aspoň se bude v telce na co dívat, i když budou Události plné nudných politiků…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám