Hlavní obsah
Článek

Jako na třídním srazu si připadala Martina Balogová (45), když se po patnácti letech sešlo sedm z finalistů první řady soutěže Česko hledá SuperStar. Pravidelně se vídá jen se Sámerem Issou (38), s nímž občas i společně vystupují. "Ostatní jsem neviděla od soutěže, jen mě mrzí, že nejsme úplně kompletní," přiznala. Z pracovních důvodů se omluvili Aneta Langerová (37) a Tomáš Savka (40), z rodinných Veronika Zaňková.

Z Martiny jsme vytáhli po letech i největší průšvih, který se v soutěži odehrál. "Když si Sámer začal se Šárkou, tak tam byly takové pochyby, jestli Šárka není těhotná. Bylo jí i hodně špatně. A já se o Šárku starala, protože jsem byla nejstarší. Byla jsem s ní i u doktora, zatímco ostatní zkoušeli na finálový večer. Opravdu jsme si mysleli, že je v tom. Ale dopadlo to dobře," vzpomínala Balogová na doby dávno minulé.

Sama teď prožívá moc hezké období. I když obvykle o soukromí moc nemluví, na sraz vzala i svého nového přítele, barmana Františka, který je stejně jako ona z Ústí nad Labem a do kterého je velmi zamilovaná.  "Je to pevný vztah, máme se hodně rádi, milujeme se. Jsem ráda po jeho boku, je mi s ním strašně dobře, je to skvělý chlap. Jsem ráda, že jsme se potkali," nešetřila superlativy Martina.

Sedli si prý i s jejím synem Pepou. "Je to i tím, že Frank má stejně starého syna jako je ten můj. Takže, když je otec, tak je ten vztah k tomu dítěti úplně jiný, než kdyby děti neměl. Bere všechno s nadhledem, "uzavřela Martina.

Reklama

Další články

Načítám