Hlavní obsah
Článek

Dokumentaristka Olga Špátová je samé překvapení. Nejenže se po rozchodu s první českou SuperStar Anetou Langerovou (37) zamilovala do muže, ale s kameramanem Janem Malířem (68) dokonce čeká miminko.

Olga Špátová má kromě žen slabost i pro výrazně starší muže. V minulosti měla blízko i ke sbormistrovi Bohumilu Kulínskému (57). Jan Malíř je však ještě o 11 let starší než on a je to vrstevník Olgy Sommerové (67), která informaci o své dceři potvrdila.

„Strašně moc se těším. A vzhledem k tomu, jak dlouho jsem se načekala, tak jsem šťastná, že se do naší rodiny narodí další ženská, která bude, doufám, skvělá,“ svěřila deníku Aha! Sommerová. Ta je ráda, že její vnučka bude mít umělecké geny po obou rodičích, a vůbec ji netrápí výrazný věkový rozdíl.

„Radost mám i z tatínka Jana Malíře. Tím, že on je kameraman a dcera také, tak by z ní taky mohla být kameramanka,“ řekla Sommerová o otci svého budoucího vnoučete, který stojí za většinou filmů Jana Hřebejka včetně Pelíšků a Musíme si pomáhat i Havlovým Odcházením. Partnerkou Jana Malíře byla 20 let Marta Vančurová, s níž má syna Jana (38).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám