Hlavní obsah
Článek

Je to prostě žena jako každá jiná a čtyřiadvacet hodin denně nemůže být za absolutní parádnici! Paparazzi nachytali historicky první českou SuperStar Anetu Langerovou (37) před představením v hodně neformálním oblečení, kdy připomínala spíš rozšafnou tetu než úspěšnou českou zpěvačku.

Aneta vystupuje na Letní scéně divadla Ungelt v komorním muzikálu Touha jménem Einodis. A před představením i po něm by v civilu pro mnohé byla k nepoznání.

Tahle sympatická holčina měla na sobě ve chvíli, kdy ji zvěčnili agenturní fotografové, natáčky, byla bez make-upu a pod volným tričkem se jí rýsovalo menší bříško. Šla ke stánku ukojit hlad chlebíčkem, ale asi by si ho odpustila, vědět, že o ni bude takový zájem ze stran fotografů.

Muzikál Touha jménem Einodis autorů Marty Skarlandtové (sestra šéfa Ungeltu Milana Heina) a Karla Štolby vznikl právě pro Anetu a Martu Kubišovou. Je inspirovaný osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice. Té se dvoří spousta známých osobností minulého století.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám