Hlavní obsah
Článek

Je to až neuvěřitelné, ale zpěvák Sámer Issa, který před jedenácti lety skončil třetí v pěvecké show Česko hledá SuperStar, dnes slaví už třicáté narozeniny.

Tehdy vypadal ještě jako vyjukaný mladíček, ale i jako nevycválané holátko byl v populární soutěži bezkonkurenčně největším exhibicionistou.

Na momentky z tehdejší doby už Sámer jen s úsměvem vzpomíná, protože coby čerstvý třicátník přeci jen zmužněl a už není jen za líbivého hezounka, jemuž fanynky skákaly rovnou do postele. Vedle introvertky Anety Langerové (37) a podbízivé Šárky Vaňkové (27) působil Sámer jako zjevení.

Skončil na krásném třetím místě a s pomocí bulváru, kde se na rozdíl od Anety Langerové prezentuje s chutí dodnes, odstartoval hudební kariéru lemovanou nekončícími večírky a bouřlivým životním stylem. Známé jsou jeho vztahové peripetie s pařmenkou Agátou Hanychovou (38), dnes Prachařovou, i divoké narozeninové oslavy. Veřejnou oslavu třicítky za účasti médií a celebrit ostatně Sámer plánuje i dnes. Prý je to však naposledy, i když u Sámera nikdy nevíte...

Reklama

Další články

Načítám