Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) v minulosti moc nepreferovala ženský šatník, a tak jsme ji často vídávali v neforemných maxi trikách, kalhotách a vytahaných kapsáčích.

Že ale i ona umí vypadat neuvěřitelně sexy, dokázala na několika koncertech a společenských akcích, kde si na outfitech dala opravdu záležet. Vůbec nejvíc sexy polohu Anety Langerové ale měli diváci možnost vidět v taneční show StarDance. Tam se po boku Michala Kurtiše překvapivě dostala až do finále.

V odvážných šatech tehdy zpěvačka odhalila svá pružná stehýnka, a jak už to tak během divokých tanečních kreací bývá, došlo i na ukázku spodního prádélka. Když ale pomineme StarDance, Aneta si na koncertech oblíbila nosit minisukně a několikrát překvapila publikum také v elegantních šatech. Na předávání cen Anděl si loni dokonce pod tenké červené šatičky nevzala podprsenku. Výběr těch nejslušivějších fotek Anety Langerové si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám