Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) se v posledních letech na veřejnosti prezentovala jako šarmantní dáma, které to pokaždé moc slušelo. Vytahané mikiny s kapucí vyměnila za minisukně a boty na podpatku, čímž neuvěřitelně prokoukla a podtrhla svou ženskost.

Na křest kalendáře Nadačního fondu Světluška, který pomáhá lidem se zrakovým postižením, se ale sympatická zpěvačka zřejmě hodně špatně vyspala.

Na slavnostní křest dorazila do knihkupectví v nepadnoucím dlouhém kabátě, který jí přidával několik let navíc. Dílo zkázy dokonala špatným nalíčením, které namísto, aby zakrylo zjevnou únavu v obličeji, ještě víc zvýraznilo už tak dost ztrhanou tvář.

Naše nejúspěšnější SuperStar zřejmě tentokrát měla hodně naspěch, a tak úpravě zevnějšku nevěnovala moc času.

Mnohem důležitější je ale to, že je Aneta už osmým rokem patronkou Světlušky, která úspěšně funguje deset let, a do svých projektů na podporu zrakově postižených aktivně zapojuje i veřejnost. Oblíbený je například autobus s Kavárnou POTMĚ, ve kterém si lidé mohou vyzkoušet, jaký je život potmě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám