Hlavní obsah
Článek

V šesté řadě StarDance bojuje Anna Polívková (45) o vítězství po boku Michala Kurtiše. Pro profesionálního tanečníka to ale není poprvé, co připravuje známou osobnost v televizní taneční soutěži. Ve čtvrté řadě StarDance nejprve trénoval s Taťjanou Medveckou, která nakonec ze soutěže ze zdravotních důvodů odstoupila, a nakonec dosáhl s náhradnicí Anetou Langerovou (37) na slušné druhé místo.

Po sobotním prvním přímém přenosu jsme se tedy s kamerou Super.cz ptali Michala, se kterou taneční partnerkou bylo těžší trénovat. „Každá byla úplně jiná. Všechny partnerky byly dispozičně jinak stavěné. Anička je vyšší než Aneta, a tak to byla úplně jiná práce," vyhýbal se odpovědi Michal.

Tanečník se nechal slyšet, že si mnohem víc cení přátelství, které se svými „slavnými“ partnerkami navazuje, než jejich tanečních výkonů. „Když pominu soutěžní činnost, tak StarDance je pro tanečníka tím nejvyšším vrcholem, kterého může dosáhnout. Těší mě, že s Anetou i Aničkou mám skvělý kamarádský vztah," vyhnul se diplomaticky naší přímé konfrontační otázce Michal.

To Anna byla vůči sobě překvapivě sebekritická. „Často je mi Michala líto, protože se na něj věším. Někdy netrénuju tak dlouho, jak bych chtěla, protože bych ho nechtěla trápit," nechala se slyšet dcera Bolka Polívky (74).

Herečka potvrdila slova svého tanečního partnera a uvedla, že si spolu po lidské stránce velmi rozumí. Michala prý přijal i její jezevčík Hugo, který obecně nikomu nedovolí, aby se jí dotkl. „Hugo si Michala velmi oblíbil," říká Anna.

Reklama

Další články

Načítám