Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) se změnila k nepoznání. První vítězka SuperStar, která se v posledních letech ráda obléká jako dáma do krásných šatů a sukní a dává si hodně záležet na pódiových outfitech, na nových fotkách šokovala svou vizáží.

Ostříhaná na kluka, nenalíčená a s kruhy pod očima působí zpěvačka opravdu hodně zbědovaným dojmem. Fanoušci se však rozhodně nemusí bát, že snad Aneta utrpěla nějakou těžkou újmu.

Záběry zničené Langerové vznikly během natáčení filmu režisérky Marty Novákové 8 hlav šílenství o básnířce Anně Barkové, kterou Aneta Langerová ztvárňuje ve své první velké herecké roli. Anna prožila většinu svého života v nelidských podmínkách ruského lágru.

Zpěvačka se proto musela stylizovat do role vězenkyně, což se jí dle depresivních záběrů z filmu povedlo na jedničku. Na drsnou proměnu Anety Langerové v zajatkyni ruských gulagů se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám