Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) sice podpořila svojí zdravicí pražský pochod lesbiček a gayů Prague Pride, sama se ale neúčastnila. "Zpívala jsem na festivalu Hrady, takže mi nevyšel čas. Ale jednou jsem na Pride zpívala, to ale bylo v Bratislavě," řekla Super.cz Aneta.

"Na Slovensku jsou pro lidi s touhle orientací mnohem horší podmínky než u nás, tak jsem to ráda podpořila," dodala zpěvačka, která se tím, že je lesbička, netají. My ji zastihli na jiném festivalu, kde zpívala svoje největší hity.

"Letos festivalová sezóna krásně vyšla, pršelo nám snad jen v Harrachově, ale publikum bylo stejně skvělé a všichni vydrželi," vyprávěla. Prázdniny a dovolenou letos neměla. "Když jsem nezpívala na open air akcích, hrála jsem v muzikálu Sidonie na letní scéně Divadla Ungelt, doufám, že se bude hrát i příští léto," dodala Aneta, která se na vystoupení na Mattoni koktejl festivalu nijak nenačančala a slušelo jí to i bez make-upu a řasenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám