Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První česká SuperStar a úspěšná zpěvačka Aneta Langerová (37) se objeví ve zcela nečekané roli. Rozhodla se přijmout lákavou nabídku zahrát si v historickém filmu. A nebude se jednat o žádný štěk, ale rovnou o hlavní roli.

Ve snímku režisérky Marty Novákové 8 hlav šílenství ztvární talentovanou ruskou básnířku, která nejprve podporuje bolševickou revoluci, aby záhy ztratila všechny ideály a skončila v sovětském gulagu.

"Z původně plánované písně pro tento film se vyklubala hlavní role a ze mě se má stát ruská básnířka Anna Barkova. Jsem z toho jelen, ale je to prý záměr, takže jsem to nikde moc nevykřikovala, jelikož jsem tomu do prvního natáčecího dne ani sama pořádně nevěřila," svěřila se na sociální síti Aneta Langerová, která se letos objeví i v muzikálu a plánuje vydání nové desky.

"S Martou Kubišovou zkoušíme komorní muzikál Einodis pro Divadlo Ungelt, nevynechám ani letní festivaly a Světluška oslaví letos desáté narozeniny, doufám, že všechno dopadne dobře," přeje si zpěvačka, kterou, zdá se, čeká hodně nabitý program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám