Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na blonďatou zpěvačku Šárku Vaňkovou? Že vám dnes její jméno nic neříká? Jak by také mohlo, když se tato první česká stříbrná SuperStar, která ve finále prohrála s Anetou Langerovou (37), vytratila ze světa šoubyznysu a dnes o ní není ani vidu ani slechu.

Svého času však plnila stránky bulváru nejen díky svým úspěchům v muzikálech, ale i jako přítelkyně slavných mužů. Dokázala sbalit charismatického Daniela Hůlku (55) i režiséra Filipa Renče (58).

A za dlouhých devět let, které uplynuly od první řady SuperStar, prošla velkou proměnou. Z rozverné cácory, jež několikrát změnila barvu vlasů, účes i image, vyrostla vyspělá dívka. Připomeňte si společně s námi v naší velké fotogalerii, jak se Šárka Vaňková měnila v čase.

Dnes pětadvacetiletá zpěvačka se sice stáhla pěvecky do ústraní, ale v osobním životě září štěstím po boku o třiadvacet let staršího podnikatele Petra Jelínka. Jak to tak vypadá, Šárka měla vždy slabost pro starší muže. O několik let starší byla i její první velká láska, podnikatel Jakub Vytáček, s nímž chodila dva a půl roku.

Talentovanou zpěvačku fanoušci už nějaký ten pátek vystupovat neviděli. Loni se sice objevila na televizních obrazovkách v jednom z pořadů TV Pětka Buřtcajk, ale místo zpěvu spíš jen dělala křoví baviči Zdeňku Izerovi. Uvidíme, zda se Šárka časem vytáhne a dokáže se vrátit zpět na vrchol.

Reklama

Další články

Načítám