Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Veselovská, Markéta Poulíčková, Ivanna Bagová a Miloš Pokorný. To je finálová čtveřice, která se již tuto neděli utká v GrandFinále Hlasu ČeskoSlovenska o dva a půl miliónu korun. Před branami finále tak skončili Juraj Zaujec, Brunno Oravec, Zuzana Mikulcová a Barbora Švidráňová.

Sympatická zrzka jako jediná z vyřazených nesmutnila. "Markétce to moc přeji, jsme velké kamarádky. Já se alespoň budu mít čas učit na státnice na vysoké škole, které mám ve čtvrtek. Držte mi palce," poprosila diváky Švidráňová.

Tentokrát o postupujících rozhodovali koučové společně s diváky, a to procentuelně. Z porotců měl jasno jen Rytmus, který od začátku protěžoval Annu Veselovskou. Dara i Pepa Vojtek to nechali na divácích a Michal David poměrem 60:40 lehce protěžoval Ivannu Bagovou před Brunnem Oravcem.

Pokud diváci dají v GrandFinále nejvíce hlasů právě Veselovské, moc si určitě neužijí. Podle zkušeností Super.cz je právě šestnáctiletá Anna zpěvačkou, proti níž se i introvertní Aneta Langerová (37) těsně po svém vítězství v SuperStar chovala vyzývavě jako Madonna nebo Lady Gaga. To Ivanna Bagová nebo Markéta Poulíčková jsou mnohem bujnější. Znají více slov než ano, ne a nevím a nebojí se nosit krátké sukénky nebo hluboké výstřihy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám