Hlavní obsah
Článek

Na obrazovkách odstartovala už neuvěřitelná 18. sezóna Ulice. Některé postavy nekonečného seriálu vídají fanoušci na obrazovkách už notnou řádku let. Hvězdy Ulice spolu se svou rolí nejen dospěly, ale dokonce se staly rodiči.

Mezi stálice seriálu patří například Aneta Krejčíková (32). Její první větší rolí byla právě Gábina Pumrová, jejíž postava se na obrazovkách objevuje již od první sezóny. Za roky natáčení se herečka stihla stát dvojnásobnou maminkou a naplno se zpět vrhnout do natáčení.

Seriál si už diváci nedokážou představit ani bez Jaroslavy Obermaierové (77), která je známá coby Vilma Nyklová a v seriálu je od úplného začátku. Stejně tak její nejen seriálový, ale i divadelní kolega Václav Svoboda, který již řadu let hraje jejího syna Lumíra Nykla.

Se svou seriálovou rolí dospěl i mladý herec Matyáš Valenta, kterého diváci neznají jinak než jako Františka. „Ulice je pro mě od začátku práce, a zároveň koníček. Přestože dětské koníčky vypadají trošku jinak. Natáčení od dítěte vyžaduje přizpůsobení, disciplínu a určitý level profesionality, kterou koníčky nevyžadují. Na druhou stranu i teď v dospělosti je pro mě natáčení Ulice stále koníčkem,“ svěřil se mladý herec.

Diváci pravidelně na obrazovkách vídají také herečku Ljubu Krbovou (65), na kterou se v roli Aničky Liškové mohou těšit i v následující sezóně. A k seriálu už neodmyslitelně patří také herec Rudolf Hrušínský (77), který již od první sezóny ztvárňuje postavu Vlasty Peška. Jak šel čas s hvězdami Ulice, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám