Hlavní obsah
Článek

Se svým snoubencem Ondřejem Rančákem si Aneta Krejčíková (32) krátce po sobě pořídila dva potomky. Syn Ben se narodil v září roku 2018 a dcera Antonie v dubnu roku 2020. I u tak malých dětí se už začíná projevovat talent a ukazuje se, kterým směrem v životě se možná vydají.

„Ben má neuvěřitelné kouzlo střihu. Chvíli je v hysterii a v momentu se začne chechtat. Pro mě jako pro herečku je to velká inspirace,“ smála se sympatická umělkyně na tiskové konferenci hry Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách.

Krejčíková zatím ale neuvažuje, že by svého staršího čtyřletého syna vzala na nějaký casting dětských herců. „To zatím neplánuji. Vždycky je zajímavý přesah, když hrajete se svým příbuzným. Je tam pak zajímavý přesah, který nejde zahrát. Pokud bych dostala roli mámy, kde by byl prostor pro dítě, tak bych o obsazení Bena možná uvažovala,“ říká Aneta.

Talent děti dědí i po otci. „Můj partner je velký sporťák, děti tedy budou dělat určitě nějaký sport. Já osobně se trošku zlobím na své rodiče, protože mě nenutili do sportu. Na mém těle to je znát a musím na něm velmi makat. Naopak moje sestra je bývalý vrcholový sportovec a trocha snažení na ní je hned vidět,“ říká Aneta Krejčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám