Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci se Aneta Krejčíková (32) stala dvojnásobnou maminkou. Herečka přivedla na svět holčičku, která dostala krásné jméno Antonie. Vedle ní dělá představitelce Gábiny Pumrové z Ulice doma také radost prvorozený syn Beník (1,5). Přestože herečka nedávno prozradila, že má po porodu ještě dobrých 12 kilo nahoře, rozhodně ji to neodradilo od nafocení odhalenějších fotografií.

Aneta si před objektiv fotografa stoupla jen ve spodním prádle, a to i se svou Toničkou.

„Jsem akční člověk, nerada sedím doma na zadku, teda, to už ani neznám. Nicméně, jsem s dětičkama furt "někde". Za doby mých rodičů a prarodičů, většinou, chodily ženy s miminama ven od kojení do kojení, poněvadž nebylo úplně zvykem kojit na ulici,“ svěřila se Aneta, která se nechala zvěčnit v prádle pro kojící maminky.

„Jsem tak ráda, že se to změnilo. Je s podivem, že stejně nejvíc jízlivých pohledů a řečí schytávají kojící ženy od žen. Nelimituje mě čas a naše holčička je spokojené, společenské miminko,“ rozepsala se herečka, která předvedla svou figuru po porodu a ukázala se v krásném krajkovém prádle.

Bohužel se po přidání pár fotek a názoru o kojení nevyhnula smršti komentářů od svých sledujících, které se okamžitě začaly na sociální síti dohadovat, zda na veřejnosti kojit, či nekojit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám