Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32) je na konci 8. měsíce těhotenství. Přiznala, že očekávání druhého přírůstku do rodiny je o poznání náročnější než první těhotenství.

"Mám tohle těhotenství výrazně horší. Mám bolesti kyčlí, měla jsem velké nevolnosti, začátek byl opravdu hodně náročný. Chodím na fyzioterapii, akupunkturu. Dělám všechno pro to, aby to bylo lepší. Připravujeme pánev, aby se tělo uvolnilo a rozšířilo," řekla Super.cz Aneta.

Bála se, aby bylo vše v pořádku. "Akupunktura je také pro zdraví miminka. Aby vše bylo tak, jak má. Chodím na ni celé těhotenství a můžu to jen doporučit," upřesňuje herečka.

Herečka se nyní léčí také z virózy. "Mám chřipku. Poslední tři noci jsem se moc nevyspala, jsem taková oslabená, něco na mě skočilo," přiznává.

V těhotenství zatím přibrala dvacet kilogramů. "Je to stejné jako se synem Beníčkem. Váhu mám prakticky stejnou. Konec těhotenství je už náročnější. Mám doma rok a půl starý patnáctikilový mimino, tím to také bude," vysvětlila Aneta.

Počítá s tím, že malý věkový rozdíl mezi dětmi bude po porodu pro ni i jejího partnera hodně náročný. "Rozhodně se na to ale nepřipravuju tak, že se toho budu děsit. Jsem vděčná, že jsme zdraví a takhle plodní. A beru to jako obrovský dar. Řeknu vám za tři měsíce, jak jsem na tom psychicky," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám