Hlavní obsah
Článek

Místo sledování pohádek se Berenika Kohoutová (33) během svátků vrhla na něco jiného. Nastávající maminka se rozhodla odstartovat přípravy na mateřství. Doma uspořádala seanci s koučkami, které připravují ženy na porod.

„Přišly k nám domů, rozložily svoje počítače, promítačky a mimina. Já dala doprostřed koberce cukroví a mandle v čokoládě, Kryštof otevřel vaječňák a začali jsme řešit porody,“ svěřila se Berenika, která čeká svého prvního potomka. Přípravu na porod bere herečka evidentně vážně.

„Holky nám promítaly porody do vody, povídaly o hypnoporodech a o tom, jak si to udělat hezký. Zní to ezo a je to ezo. Znáte totiž něco víc ezo a přirozeného, než je porod? Proto se mi zdá vtipný, když se přirozeným porodům někdo vysmívá. Já se těším a jsem zvědavá,“ svěřila se Berenika.

Stejným kurzem jako ona a její přítel už prošly i její kolegyně. Na hypnoporod se připravovala například Michaela Tomešová (32), Aneta Krejčíková (32) nebo Kristýna Leichtová (38). A na svět tak údajně přivedla svého potomka i vévodkyně Kate.

Reklama

Další články

Načítám