Hlavní obsah
Článek

Aneta Krejčíková (32), kterou znají diváci ze seriálu Ulice, se příští rok stane dvojnásobnou maminkou. Teď na Instagramu překvapila všechny své fanoušky, když zveřejnila intimní foto porodu svého prvorozeného syna Bena.

A podělila se i o to, jak komplikovaný porod s ní měla její maminka. Nechyběl ani kontroverzní názor na domácí porody.

„Ano, ideální porod si představuji v mně blízkém a příjemném prostředí, na tom není nic zvláštního a vůbec nic k nepochopení. Trauma z porodu přišlo už tak kolem mého třináctého roku, kdy jsem, aniž bych věděla, jak to v těle přesně funguje, měla strach z paralyzující bolesti. Přemýšlela jsem nad porodem přesně tímhle způsobem, protože to bylo přirozený, díky zkušenostem mých žijících i nežijících předků,“ nechala se slyšet Aneta.

„Moje maminka mě rodila v jednadvaceti s třítýdenním zpožděním císařským řezem. V plodové vodě, která byla zkažená, jsem se nějaký čas trávila a hned po porodu mě převezli přes celou Prahu do Motola, kde mě zachraňovali. Mámu připravovali na to, že můžu mít trvalý následky v podobě mentálního handicapu. To chceš slyšet po porodu! Držela mě v náruči až po třech týdnech,“ šokovala Krejčíková, jež je přesvědčena, že to následně mělo vliv na její vztah s maminkou.

„Nepíšu o tom kvůli srdceryvnému příběhu se šťastným koncem, ale kvůli tomu, že na porodu hrozně záleží. Odvíjí se od něj vztah maminky a dítěte. S maminkou jsme měly hodně komplikovaný vztah a jsem přesvědčená, že je to tím, že mě poprvé pomazlila až po třech týdnech. Cejtím to i na sobě, mám neustálý deficit lásky, celý život,“ uzavřela překvapivě Krejčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám