Hlavní obsah
Článek

Už několikrát si Aneta Krejčíková (32) vyzkoušela práci před fotoaparátem, tentokrát se ale odhodlala k odvážnějším snímkům. Jen několik měsíců po narození jejího prvorozeného chlapečka Bena se rozhodla nafotit kolekci spodního prádla.

„Focení nebylo jednoduché, fotila jsem v době, kdy jsem ještě nebyla spokojená se svou postavou, což teda stále nejsem, říká se, že žena není spokojená nikdy, tak já nevím, zda toho někdy docílím,“ svěřila Aneta s tím, že ale nakonec měly její snímky velký ohlas, což ji potěšilo.

„Fotky měly ale strašně hezký ohlas, a to u spousty žen, obdivuji modelky a jejich práci, ale je to náročná práce a nebylo to pro mě úplně příjemné. Vyrovnaly to reakce lidí,“ svěřila Aneta.

„Potřebovala jsem pro sebe vhodné prádlo, mám složitou postavu, velká prsa a úzká záda a není úplně jednoduché pro mě sehnat něco pěkného. Nakonec se ale nějaké našlo a je to strašně fajn mít prádlo, které vám sedí, je pohodlné a vypadá hezky,“ řekla Super.cz Krejčíková, která by se v budoucnosti nebránila ani módní přehlídce.

„Bavily by mě přehlídky, kdyby byla příležitost a možnost, tak bych přehlídku v prádle klidně šla, bavilo by mě to moc, je tam interakce s divákem, a to by mě bavilo,“ dodala herečka známá z Ulice na představení kolekce, kam zavítaly i její kolegyně Lenka Zahradnická, Jana Švandová nebo Jitka Sedláčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám