Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblečená neoblečená. Tak vyrazila na tiskovou konferenci televize Nova Aneta Krejčíková (32). Hvězda seriálu Ulice už za pár týdnů přivítá na svět svého prvního potomka. Zatímco dosud se ve společnosti objevovala v širokých kalhotách, které jí bříško zčásti zakrývaly, v úmorných vedrech si vyrazila nalehko.

V pestrobarevném topu a černé sukni to herečce opravdu slušelo. Ve chvíli, když už se horko na střeše Lucerny, kde akce probíhala, nedalo vydržet, sukni si herečka ohrnula a odhalila své krásné bříško. „Termín mám začátkem září a můžu klidně rodit za týden a půl. Cítím se moc dobře, samozřejmě vedra jsou šílená, ale to se cítili strašně všichni,“ svěřila Super.cz Aneta, která přípravy na dítě úplně neprožívá.

„Jsem hrozný punkáč, mám to ještě všechno v krabicích. Všude se to povaluje a máme to v bytě jako ve skladišti. Ještě to nemáme hotové a připravené, doufám, že to malý ještě počká, než tam bude mít hnízdečko. A ty vedra k tomu moc nepomohly, člověku se nechce být doma a montovat postýlku,“ prozradila Krejčíková, která už je sice na mateřské, ale diváci Ulice o ni v nové sezóně nepřijdou.

„Já už budu doma s miminkem, ale diváci mě uvidí, předtočili jsme si toho dost dopředu, takže se diváci nemusí bát,“ řekla Aneta, která svůj návrat do seriálu nechá na miminku. „Je to otevřené, televize mi vyšla vstříc, vůbec nevím, jaké miminko bude a jak na tom budu já, návrat zatím nechci plánovat,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám