Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soutěži Tvoje tvář má známý hlas patřila k nejvýraznějším účinkujícím, přesto jsme se na Nově podobných záběrů nedočkali.

Aneta Krejčíková (32) se nyní ale v nové komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci ukázala s odvážnějším dekoltem a v některých scénách ukázala pod krátkými šaty i kalhotky.

Ve snímku podle scénáře Haliny Pawlowské (69) hraje Aneta Miladu, kamarádku hlavní postavy Olinky (Klára Issová). A na ples se oblékne trochu odvážněji, což jistě potěší oko nejednoho jejího fanouška.

V "Zoufalkách", české obdobě britské Bridget Jones, je Krejčíková nepřehlédnutelná.

„Vedle trochu vyjukané a problematické Olinky vyloženě září. Ale i ta nakonec ukáže sex-appeal,“ tvrdí tvůrci, kteří stáli i za loňským filmem Všechno nebo nic, který slavil nejen mezi divačkami slušný úspěch.

A i Zoufalky se líbí. Za první víkend ovládly kina, v Česku a na Slovensku dosáhly sta tisíc diváků a porazily i jinde ve světě obrovský animovaný hit Coco.

Co o své roli říká Aneta? „Myslím, že jsem v pohodě vrba, ale řekla bych, že jsem jemnější, citlivější a romantičtější než Milada,“ porovnala se se svou postavou, prodavačkou spodního prádla.

Reklama

Další články

Načítám