Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Anetou Krejčíkovou (32), kterou diváci znají ze seriálu Ulice, jsme si povídali na představení účastníků čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas. Věří, že díky Tváři si lidé konečně zapamatují její jméno a do titulků se dostane už nejen jako ‚vnadná blondýna z Ulice‘. Ale kvůli tomu do show nešla.

"Sama jsem zvědavá, jak to zvládnu. Mám vystudovaný hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři, takže se předpokládá, že bych něco zazpívat měla. Dneska jsou na herce kladeny takové nároky, že by měli zvládat všechno. Čím víc toho umí, tím lépe," mínila Aneta. "Já od malinka miluju kombinaci tance, zpěvu a herectví, takže si to hodlám užít," doplnila.

"Na konci předchozí sezóny jsme nazkoušeli muzikál Sugar, kde hraju titulní roli. A zpívám si ráda pořád, až jsem s tím otravná. Zpěvem se uklidňuju, tak někdy dokonce zapomenu a zpívám si i na veřejnosti," smála se. "Tvář beru jako výzvu a chtěla bych se poprat se vším, co přijde," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám