Hlavní obsah
Článek

Jindy je to půvabná mladá dáma, ale tentokrát jsme ji skoro nepoznali. Blonďatá herečka Aneta Krejčíková (32), která se pravidelně objevuje v seriálu Ulice, dorazila na křest kalendáře po psí útulky tak, jako by šla opravdu se psem do parku, anebo před dům s košem. Nenalíčila se, úpravu vlasů vyřešila tím, že si narazila kulich, a vše doplnila teplákovou soupravou.

"No, já vím, pejska už bohužel nemám, ale vypadá to tak, jako bych přijela z hor," sama připustila, že její model není na slavnostní křest kalendáře, který dala dohromady její kolegyně Patricie Solaříková (35), nejvhodnější. "Volala jsem Patricii s tím, že se mi sem moc nechtělo. Nejsem úplně zdravá a jedu rovnou z práce, což jsem ráno, když jsem se oblékala, nepředpokládala. Tak jsem Pátě ještě jednou volala, jestli jí nevadí, že přijedu takhle. Ona mi řekla, že jestli to nevadí mně, tak klidně. A mně je to úplně jedno," řekla nám Aneta.

A jak to má Aneta vlastně momentálně se psy? "Dva rodinní pejsci, které měli babička s dědou, tak umřeli a mají teď psa, kterého jsme si pořídili s přítelem před třemi lety. Dala jsem jim ji na hlídání na nějaký měsíc, úplně se do ní zbláznili a už jsem neměla to srdce jim ji vzít," vysvětlila. Stejně jako psa už ostatně nemá ani přítele. "Rozešli jsme se, je to celkem čerstvá záležitost. A nenalíčila jsem se ne kvůli tomu, že bych se bála, že se mi rozmažou šminky od slz. Já nikdy nebrečím. Dohodli jsme se a jsme kámoši," uzavřela starou frází Aneta.

Reklama

Další články

Načítám