Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32), kterou jsme poznali díky seriálu Ulice, prostě nepovolí. Své tělo plné křivek ráda předvádí v sexy modelech a výjimku neudělala ani na pracovní projekci jednoho z dílů cyklu České televize Škoda lásky, v němž se také v jedné z povídek objeví.

Pánové Jiří Mádl (37), Luboš Veselý a Martin Kraus museli na kolegyni počkat akademickou čtvrthodinku, pak se ale zjevila s celou parádou. To znamená s dekoltem, jehož si rozhodně nešlo nevšimnout. A když se začalo mluvit o tom, co by protagonistům příběhů odehrávajících se mezi 50. a 80. léty minulého století v Čechách nejvíc vadilo, totálně to zabila.

"Mě by asi nejvíc vadila ta móda osmdesátých let, byla strašně neslušivá," prohlásila herečku k epizodě, v níž sama hrála. "A pak samozřejmě ten nedostatek svobody," dodala, ale už bylo pozdě a celý sál se uculoval.

Druhou řadu povídkového cyklu Škoda lásky II začne Česká televize vysílat 1. března. Těžištěm příběhů je samozřejmě láska, silná atmosféra, nadhled a jemný humor. Příběhy ze současnosti režíroval Petr Zahrádka, dva ze tří dílů druhé řady Jan Pachl. Ten se zaměřil na dobové povídky s atmosférou poválečného optimismu, let padesátých a pozdně normalizačního retra osmdesátých let.

Reklama

Další články

Načítám