Hlavní obsah
Článek

Když ho v kině Atlas, kde se konala premiéra psychologického filmu Když prší slzy režisérky Michaely Semela, obklopili fotografové, nejprve se focení bránil. "Dnes to není o mně," vysvětloval představitel Haďáka ze seriálu ZOO Šimon Bilina.

Ve filmu nehraje, přišel jen podpořit svoji přítelkyni, herečku Hanu Drozdovou, která ve snímku popisujícím domácí násilí ztvárnila druhou hlavní roli. Půvabná brunetka hraje lesbickou partnerku hlavní hrdinky v podání Anety Kernové (28).

"Trošku jsem se toho bála, protože to bylo moje poprvé, ale s Anetkou jsme se předtím docela dobře seznámily a sedly jsme si i lidsky. A myslím si, že to není ani tak o lesbictví jako o nějaké lidské blízkosti, takže to pro člověka není až tak těžké, jak by se mohlo zdát," svěřila Super.cz ještě při natáčení.

"Jsme spolu už dva a půl roku. A Hanka je skvělá," řekl Super.cz Šimon, který tak možná zklame řadu fanynek, které si ho v roli charismatického, i když zamlklého představitele ošetřovatele hadů v seriálu ZOO oblíbily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám