Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dress code black tie nedodržely, protože chtěly akcentovat především solidaritu s Ukrajinou. Proto zpěvačce Olze Lounové (43) a herečce Anetě Kernové (28) na galavečeru Českého lva ani nikdo nevyčetl, když přišly v šatech po kolena v kombinaci žluté a modré.

"Je to důležitější než večerní róba. Je to zásadní vzkaz, vlna solidarity a podpory. Obyčejní lidé opravdu trpí, víme to z vlastní zkušenosti," řekla Super.cz Olga. "Posloucháme to každý den, protože ubytováváme ukrajinské válečné uprchlíky. A tímhle bychom chtěly poprosit, aby je všichni, kdo mají možnost, ubytovali. Nebo dejte vědět nám a my se o to nějak postaráme," dodala Aneta s tím, že kontaktovat je lidé mohou na sociálních sítích.

"My se o těch potřebných také dozvěděly prostřednictvím sociálních sítí od maminky Oksany, která porodila miminko císařským řezem a hned tu noc ubytovala pět rodin," vyprávěla Olga. "Co je na tom nejdůležitější - neposílat je do tělocvičen, ale dát jim domácí péči, protože přijíždějí s obrovským traumatem," doplnila Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám