Hlavní obsah
Článek

Přestože se kolem Jaromíra Jágra (52) odjakživa motaly krásné i úspěšné ženy, prozatím nenašel tu, se kterou by se postavil před oltář a založil rodinu. S každou novou známostí, která později přerostla ve vážný vztah, mu věrní fanoušci přáli, aby to byla ta pravá.

V roce 1996 se poznal s krásnou Ivou Kubelkovou (46), během jejího působení v Miss ČR. Vydrželi spolu dva roky. Poté randil pár měsíců s moderátorkou sportovních novin Nicol Lenertovou. Další modelkou, která slavného hokejistu okouzlila, byla Andrea Verešová (43). Klapalo jim to v partnerství 6 let.

Hokejovou legendu to zřejmě táhne k moderátorkám. V jeho náruči se ukázala také hvězda Televizních novin Lucie Borhyová (46), se kterou ho načapali fotografové během vášnivého polibku.

Další osudovou kráskou se stala nynější sporťačka, tehdejší modelka, Inna Puhajková (38). Vážný šestiletý vztah ale happy endem také neskončil. Stejně tak jako s jeho poslední oficiální partnerkou Veronikou Kopřivovou (33). Někdejší misska a v současné době podnikatelka byla s hokejistou 5 let, v červnu 2018 ohlásili rozchod.

Od té doby se žádná jiná kráska po boku Jaromíra Jágra neobjevila - až doteď. Fotografům se ho podařilo vyfotit se sympatickou brunetkou, se kterou opouštěl hotel ve Špindlerově Mlýně. Šestadvacetiletá Dominika je podle fanoušků velmi podobná Inně Puhajkové. Uvidíme, zda se v budoucnu i tato modelka připíše k Jágrovým láskám.

Reklama

Další články

Načítám