Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zahraje si roli právničky. Během našeho rozhovoru si Simona rýpla do své kolegyně Andrey Verešové (43), a to hned dvakrát. "Konečně se budu cítit jako Andrea, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy," usmála se, a ještě si lehce přisadila.

Simona na párty televize Nova oblékla šaty od návrhářky Ivany Mentlové, které měly odhalená záda, a tak musela nechat podprsenku doma. "Ivanka to šije, abych mohla ušetřit za prádlo. Ale kalhotky mám. To sis zase spletla s někým jiným," dodala se smíchem Krainová.

Ta má za sebou role v několika filmech, seriálový svět je pro ni to něco méně známý. "Se seriály nemám takovou zkušenost jako s filmy. Když dostaneš roli, která není jen štěk, tak to hodně časově omezí. Mám v Ordinaci roli, která není malá ani velká, je podstatná, a mám i prostor na svoji práci. Je to nová zkušenost s dobrými herci, tak jsem si řekla, že to zkusím," vysvětluje. "Zůstávám modelkou i podnikatelkou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám