Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se už nemůže dočkat léta, a proto na konci dubna zabalí kufry a odletí opět do teplých krajů. Na sociální síti si ale postěžovala, že její tělo vyšlo z formy.

„Tak co, děvčata, ženy, kamarádky! Už se těšíte na léto do plavek? Já se přiznám, že mi ještě chybí pár kil shodit, a rozhodla jsem se se sebou něco dělat a dostat se opět do formy, protože už na konci dubna jedeme k moři. Vím, není to moc času, ale vyrýsovat postavu a shodit pár kil se mi snad do té doby podaří,“ svěřila Andrea a sdílela svůj snímek, na kterém pózuje u moře v bikinách.

Ačkoliv nejde o aktuální fotku, Andrea vystavuje své sexy křivky v jakémkoliv ročním období a z fotek, kterými pravidelně zásobuje sociální sítě, je zřetelné, že se stále pyšní výstavní figurou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší dívky.

Žádný div, že se pod sexy fotkou rozvinula žhavá diskuze. „No to by mne zajímalo, kde ta kila teda máte. Asi máte pokaženou váhu,“ rozohnila se jedna z fanynek. „Andrejko, která kila navíc? Mít vaši postavu, chodím v plavkách i v zimě,“ přidala se hned další.

Taky si myslíte, že Andrea vyšla z formy?
Ano, ještě by mohla na své postavě zapracovat.
19,6 %
Rozhodně ne! Jejím dokonalým křivkám není co vytknout.
80,4 %
Celkem hlasovalo 613 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám