Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyrazíte na sjezdovku v podobném modelu, neuděláte si ostudu. Modelka Andrea Verešová (43) je, co se módy na zasněžené svahy týče, tím nejlepším trendsetterem. S předstihem, ještě před sobotním openingem jejího domovského Špindlerova Mlýna, nám své modely představila už v Praze.

Andrea dorazila i s pár adventními věnci, které přes víkend vyráběla s dětmi z dětského domova Domino, jehož patronkou je. A co se tedy bude nosit? "Se zvířecími vzory ani letos neuděláte chybu. Já tady mám vzory kočičích paciček," pochlubila se novými modely na sjezdovku, které byly ozdobeny kolem kapuce ještě peřím, stejně jako loni, nebo pravou kožešinou.

Doma by takovými modely ovšem dceři, která už má v módě na svah svoji hlavu, radost neudělala. "Má svůj vlastní vytříbený vkus, hned tak něčím se jí nezavděčím, už proto, že je velká sportovkyně a na snowboard nosí spíš neutrální, ne tak zdobný styl," upřesnila Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám