Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera světem proletěla smutná zpráva, že navždy vydechl šansoniér Charles Aznavour (†94). Během jeho nedávné návštěvy Prahy, která proběhla v březnu v rámci filmového festivalu Febiofest, se s ním měla možnost potkat jeho obdivovatelka Andrea Verešová (43). Ta si s legendárním zpěvákem na galavečeru chvíli popovídala v jeho rodné řeči, vzdala mu hold a vyjádřila obdiv.

„Určitě je to velká škoda a je mi líto, že jsme přišli o tak skvělého umělce. I přes svůj věk byl velice vitální a akční. Dokázal se těšit a užívat si života a rozdával elán všude kolem. Pokládám ho za jednu z největších osobností francouzského šansonu. Ne nadarmo byl označován za „francouzského Franka Sinatru“. Vždyť často zpíval o lásce,” uvedla modelka.

„Jsem ráda, že jsem měla tu možnost se s ním nejen osobně potkat, ale dokonce si s ním i popovídat o životě a poznat, jak skvělý člověk a umělec to byl. Je úžasné, co vše dokázal, měl chuť a sílu až do konce života tvořit, psát, skládat a užívat si života s radostí, ale i vlastní pokorou,” dodává Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám