Hlavní obsah
Článek

Kdekoli se objeví, tam na sebe strhává pozornost díky svému půvabu a obří dávce ženskosti. Možná právě proto, že Andreu Verešovou (43) všichni vidí jako královnu krásy, mohla si modelka u příležitosti natáčení tanečního spotu k festivalu tance, zábavy a sportu Life! vyzkoušet úplně jinou polohu. Zde ji stylizovali do role uklízečky Miluny.

Byl by hřích Andreu celou dobu hyzdit pracovním oděvem, v některých záběrech se proto předvedla tak, jak ji většina z nás miluje, v sexy šatičkách, nalíčenou a s obří hřívou.

Verešová přiznala, že jí energii dodávala i atmosféra tanečníků, zejména dětí, ze kterých sálalo nadšení pro tanec. Sama nejvíce miluje temperamentní jižanské tance, jako je salsa či samba.

„Dneska to bylo fantastické a děti byly úžasné, bylo vidět, že je to baví,“ uvedla držitelka titulu Miss Slovensko 1999. „Do finále v listopadu bych ráda zapojila i své děti z dětských domovů,“ dodala Verešová, které v natáčení klipu sekundoval Roman Šebrle, Ondřej Sokol, Eva Decastelo, či youtuber FattyPillow.

Reklama

Další články

Načítám