Hlavní obsah
Článek

Některým ženám zkrátka pozornost mužů dělá dobře a rády své přednosti ukazují. Které slavné české krásky provokují v rouše Evině?

Eva Decastelo

S nahotou neměla Eva Decastelo (45) nikdy problém. Poslední dobou ale vyzývá i jiné dámy, aby odhodily nepotřebné svršky. „Léto nám pomalu končí, tak jsem vymyslela takovou blbinu,“ napsala moderátorka na Instagramu k fotce, kde si své poprsí zakrývá jen slunečními brýlemi.

Eva Perkausová

Vnadná kráska Eva Perkausová (30) se poprvé svlékla pro pánský magazín už v roce 2013 a před fotoaparátem se ani trochu nestyděla ani o několik let poté. Své přírodní pětky ale ráda odhaluje i v soukromí. Na dovolené u moře se totiž opaluje nahoře bez a pár fotkami se také pochlubila na sociální síti. Vzhledem k její profesi televizní moderátorky však musí dodržovat kodex, úplně nahou ji tak neuvidíte.

Iva Kubelková

Mezi modelky, které se za své přednosti stydět nemusí, rozhodně patří Iva Kubelková (46). Přestože bujný dekolt dává na odiv spíš v plavkách, dokáže se také pěkně odvázat a ukázat se v celé své kráse. Velký rozruch Iva vzbudila například loni, kdy se nechala zvěčnit nahá u vodopádu.

Inna Puhajková

I když se Inna Puhajková (38) modelingu už delší dobu nevěnuje, stále se pyšní výstavní postavičkou, kterou se nebojí ukázat. Moderátorka sportovních zpráv, která se svého času objevovala po boku Jaromíra Jágra, nejraději relaxuje u moře. A jakmile zmizí z dosahu všudypřítomní loudilové, bez rozpaků shazuje svršek a opaluje se nahoře bez.

Andrea Verešová

Za svou nahotu se nestydí ani Andrea Verešová (43). Ta se na sociálních sítích chlubí nejen postavičkou v plavkách. Na nedávné dovolené v Řecku, kterou strávila částečně pracovně, se koupala v rouše Evině. Videem, kde se prochází nahá v rozbouřených vlnách, pak potěšila nejednoho mužské oko.

Reklama

Další články

Načítám