Hlavní obsah
Článek

Řecký ostrov Mykonos by měl Leoši Marešovi (47) snad začít platit. Poté, co si zde užili s manželkou Monikou (43) luxusní dovolenou za pořádně tučnou sumičku, vyrazila tam i řada dalších českých celebrit.

Návštěvu jednoho z nejkrásnějších, ale také nejdražších řeckých ostrovů, prostě vynechat nešlo! Na tohle místo letos zavítalo nejvíce českých krásek.

Po Marešovi sem vyrazila také blogerka a bývalá finalistka Miss Bára Kotalíková, která se ubytovala ve stejném hotelu jako Mareš. Noc se snídaní tu v nejlevnějším pokoji stojí 20 tisíc korun.

Krásy řeckého ostrova si užila také modelka Andrea Verešová (43), která na dovolenou vyrazila se svojí kamarádkou, návrhářkou Janou Pištějovou.

Na Mykonos společně se svými hvězdnými fotbalisty odletěly také modelky Jitka Nováčková (31) a finalistka České Miss 2018 Nikola Bechyňová. Nováčková randí s finským fotbalistou Timem Sparvem, Nikola žije už čtyři roky s Ondřejem Petrákem. A nyní zde tráví dovolenou partnerka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová (33).

Romantický ostrov milují také zahraniční hvězdy. Letos sem zavítaly slavné krásky Kate Moss, Emily Ratajkowski, Kelly Brook nebo Gigi Hadid.

Reklama

Další články

Načítám