Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I my jsme měli při rozhovoru problém, dívat se jí do očí. Hvězda reality show Hotel Paradise Nela Slováková (34) totiž napěchovala své silikony do dekoltu, který nikoho nenechal chladným. "Skoro nikdy nenosím výstřihy, od té doby, co mám udělaná prsa. Dneska jsem se převlékala v taxíku na Václaváku a ten nákup jsem trochu podcenila," svěřila, že si zřejmě omylem vzala o číslo menší velikost vrchního dílu svého modelu.

Žertovali jsme, že kdyby se v rámci dražby, která ve vesteckém kasínu probíhala ve prospěch nadace Andrey Verešové (43), dražila večeře s ní, určitě by se pánové mohli přetrhnout při přihazování. "A můj Martin by mě zabil. Anebo bych vydělala velké peníze. A pro ty opuštěné děti v dětských domovech bych to možná udělala," smála se Nela s tím, ať se jí klidně někdo ozve, že je tedy ochotná ve prospěch dětí povečeřet.

A právě při jejím smíchu jsme si všimli toho, co zaznamenal málokdo, kdo visel pohledem v jejím výstřihu. Nela má totiž rovnátka. "Už je mám měsíc, nebo dva, a pravda je, že si toho skoro nikdo nevšiml, což mě těší," přiznala Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám