Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) pracuje na svém novém kalendáři, z jehož limitované edice půjde výtěžek na její nadaci. U focení jsme samozřejmě nemohli chybět. Dokonce se s námi radila i se stylingem. Podle počtu šatů, střevíčků a šperků to vypadalo, že z Přeštic přijela snad kamionem, takže nebylo jednoduché vybrat to nejlepší. V každém z modelů ovšem vypadala luxusně a zdůraznila svoje vnady v sexy modelech.

"Outfity vybírám podle prostředí, nálady a toho, co se potřebuje zdůraznit. Brali jsme celou kolekci šatů, nejen na jaro a léto, ale i na podzim a zimu, takže je z čeho vybírat. K tomu je potřeba i hodně bot, naštěstí jsem jich za ta léta shromáždila opravdu dost," přiznala, že dvě desítky střevíčků, které jsme na focení viděli, byly jen nepatrnou částí jejího botníku. "Jsem velkou milovnicí bot, ale říkám si, že noha už nerosta a móda se u nadčasových elegantních střevíčků nemění," míní modelka. "Zase tolik toho nebylo, to když jedu na hory s dětmi, to bych ten kamion skutečně potřebovala," smála se.

Kalendář Andrea fotila tři dny a již brzy bychom ho měli vidět celý, za den se stihly pouze tři outfity, které můžete vidět v naší galerii. "Chceme udělat křest a zpřístupnit kalendář fanouškům. Výtěžek z limitovaného počtu poputuje na můj nadační fond, který se věnuje především dětem ze sociálně slabších rodin a dětských domovů a podporu v oblasti kultury, sportu a vzdělávání. Zrovna se chystáme s Majkem Spiritem na besedu, kde odevzdáme i šek, aby se děti mohly věnovat tomu, v čem vynikají, ale nemají na to prostředky," svěřila Andrea.

"Máme tam chlapce, který se účastnil našeho sportovního kempu a který chce dělat profesionálně tenis. Už po týdnu vypadal, jako by hrál rok. Je opravdu velmi talentovaný. Podporuji i holčičku, která je na vysoké úrovni ve snowboardu. Je jedna z nejlepších v Čechách, ale nemá peníze na to, aby si uhradila všechna soustředění a tréninky, což je hrozná škoda. Plánů a aktivit máme dost," zmínila jen zlomek z nich Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám