Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že si Andrea Verešová (43) užívala nedávno uplynuvší léto jen v exotických destinacích u moře. Pravdou ale je, že kráska myslí i na cizí děti, pro které naplánovala aktivní týden plný sportovního vyžití.

Tenis-sport kempu se zúčastnilo celkem třiadvacet dětí z Přeštic a z plzeňského Dětského domova Domino. A aby rodina Volopichů nepřišla zkrátka, i ona se zapojila, a to včetně Andreina manžela Daniela. „Jsem šťastná, že se kemp podařil. Vše vyšlo, včetně počasí, a hlavně se nikomu nic nestalo,“ usmívá se Verešová. „Vidět šťastné děti, které dříve neměly tolik štěstí a ocitly se v dětském domově, to je na tom to nejkrásnější,“ doplňuje Andrea.

Andrea se ujala zahájení v místní sokolovně a hned přítomné rozehřála cvičením jógy. Hrál se tenis a pro děti byly připraveny i další sportovní aktivity, jako je florbal, basketbal, mohly si vyzkoušet také jízdu na skateboardu a větší dívky nacvičovaly taneční sestavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám