Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) patřila k největším ozdobám karlovarského filmového festivalu. Ve Varech oslňovala v odvážných šatech, ale její fanoušci stejně víc ocení, pokud se odhalí v plavkách, ve kterých nejlépe vyniknou její přednosti.

A nutno podotknout, že snad nikdy neodhalí žádné nedostatky, protože Andrea má i jako dvojnásobná mamina postavu jako lusk. Tentokrát by měli zbystřit pozornost všichni dovolenkáři, kteří ve velkém míří do Chorvatska.

Tuto oblíbenou prázdninovou destinaci si totiž v létě vybrala za svůj cíl i Andrea Verešová s rodinou. „Po deseti letech opět v Chorvatsku. Jsem nadšená a mile překvapená. Je tu snad ještě krásněji než tehdy. Anebo jsem se já změnila? Rozhodně je ze mě ještě větší romantička. Oceňuji milé lidi, dobrou kuchyň a krásy přírody, starých měst a přístavu,“ rozplývala se na sociální síti modelka.

Slovenská kráska samozřejmě potěšila své fanoušky fotkami v plavkách a opět všem dokázala, že pravidelné cvičení a zdravá strava opravdu přinášejí své ovoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám