Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se dočkala. Andrea Verešová (43) oficiálně představila svou kolekci Blackeve, kterou vytvořila spolu s návrhářkou Zuzanou Lešák Černou. „Chtěla jsem si zkusit, jaké to je navrhovat. Zároveň mi v šatníku chyběly šaty, které bych mohla využít na běžné příležitosti, ale i na společenské akce a módní přehlídky. Chtěla jsem originální, výjimečné a zároveň sofistikované šaty,” vysvětlila Andrea důvod vzniku kolekce.

Verešová prezentuje jednoduché, ale originální střihy naturálních barev. „Žena je sama o sobě hodně výrazná a dominantní. Stačí jen zajímavý střih, sofistikovaný tvar a kvalitní materiál a vynikne osobnost a ženskost. Docela to stačí,” říká Andrea.

Šaty ukazují hodně z těla své nositelky. „I když jsou šaty minimalistické a mají jednoduchý střih, na druhou stranu ukazujeme dost. Je to ale akorát, aby se žena cítila sexy a výjimečně. Spíš si hrajeme s tvarem nebo se střihem,” říká modelka

Výtěžek z prodeje šatů putuje na Andreinu nadaci NFAV. Verešová pomáhá plnit přání talentovaným dětem, jejichž rodiny se ocitly v nelehké situaci. V rámci večera splnila sen hned třem dětem: Martince (14) a Andrejce (12), které na přehlídce vystoupily v rolích modelek, a Terezce (16), která na akci zazpívala. „Plnit dětské sny je smyslem života. Jsem šťastná, že jsem mohla udělat radost dětem, které se ocitly v dětském domově,“ dodala Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám