Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se na nedávné dovolené pochlubila hodně odvážným snímkem. V bazénu si nechala vyfotit své nahé pozadí. Muži mlsně zírali, ženy tiše záviděly. Málokterá žena si takovou fotku může dovolit prezentovat. "Když máš krásné pozadí, tak se nemusíš stydět. V zahraničí už vidíš hodně nahých pozadí. Nevidím moc rozdíl v tom, když mám přehlídku, nebo profesionální focení," řekla Super.cz Andrea.

"Když není nic vidět, je to o siluetě a ženských tvarech, tak je to hezké. Člověk musí být profík. Jestli jsi herečka nebo modelka, musíš zahrát scénu, i když ti to je nepříjemné. Když to odmítneš, znovu ti režisér nezavolá. Musíš si vybrat. Buď tu práci chceš dělat a pořád si to můžeš dovolit, tak řekneš jo, za to mě platí, nebo ne. Dávám tomu punc exkluzivity, je to glamour, nesmí to být vulgární a sprosté," vysvětlila sexy Verešová.

Snímek s nahým pozadím nebylo žádné domácí focení na dovolené s manželem. Do Dubaje za ní přicestoval fotograf Josef Adlt. "Pepa Adlt to fotil docela rychle. Je zkušený, rychlý. Jen se řešilo, jak půjdu daleko do hloubky bazénu, aby to bylo na hraně. Trvalo to celkem krátce," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám