Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Gelemová (41) se svým starším přítelem Felixem Slováčkem (80) nechala inspirovat a zvěčnila jeho podobiznu na plátno. Felixe ztvárnila s trumpetou na originálně pojaté grafice.

Obraz s Felixovým výjevem dostala jako dárek podnikatelka Růžena Nechanská, která patří k Felixovým kamarádkám, a výjev s Felixem s radostí přijala na narozeninové oslavě, kam přišla i modelka Andrea Verešová (43).

Felix navíc oslavenkyni zahrál její oblíbené skladby, a tak musela být usměvavá dáma spokojená.

„Má ráda Slováčkovu muziku, tak jsem jí Felixe ztvárnila, aby měla na dnešek hezkou vzpomínku. Znají se dlouho, a tak kromě hudebního přání, které si pro ni připravil, má i ode mě tenhle malý dárek,“ vysvětlila Lucie.

Slováček v jejím podání dopadl celkem dobře. Na jeho stále ještě právoplatné manželce Dádě Patrasové (67) se však mladá umělkyni vyřádila opravdu drsně, když ji loni zvěčnila s lejnem na hlavě. Dádu tehdy troufalost Gelemové nadmíru rozzuřila, což se jí tehdy nemohl nikdo divit.

Líbí se vám, jak Lucie Gelemová ztvárnila Felixe Slováčka?
Ano, je to krásný výtvor
6,6 %
Ne, ta dáma nemá vůbec talent
93,4 %
Celkem hlasovalo 18825 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám