Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, šoubyznysem se jako lavina rozšířila zpráva o nečekaném skonu Václava Širce (†40), fotografa, jemuž pózovaly ty nejznámější hvězdy českého modelingu. Ruce mu pomyslně trhaly reklamní agentury i módní značky, opravdu byl velmi žádaný. Přesto podle všeho ukončil svůj život sám skokem z okna v pátém patře. Super.cz hovořil s jeho přáteli, kteří tvrdí, že trpěl depresemi!

„Moc se nesvěřoval, ale že trpěl depresemi, to vím moc dobře. Byl tichý, milý a hodný a svoje pocity nedával najevo. Ale nejspíš ho něco sžíralo. Jestli za tím mohl být fakt, že se pár měsíců před tím rozešli s přítelkyní, to netuším. Kdo ví, jestli se k sobě ještě nestihli vrátit,“ přemítá blízký kamarád zesnulého.

Ten odmítá možnost, že by za smrtí Širce mohly být třeba takové finanční problémy. „To ani náhodou. Vydělával naprosto nadstandardně. Vždyť o něj se přetahovali kvůli focení reklam i mobilní operátoři. Měl řadu velmi výnosných zakázek. Kromě toho vedl fotokurzy. Byl v naprosté špičce v oboru. Peníze za tím stoprocentně nebudou,“ říká další ze zarmoucených přátel Václava Širce, před jehož fotoaparát se postavily snad všechny ženy, které v českém mediálním rybníčku něco znamenají.

„Je mi moc líto, že jsem něco netušila. Kdyby ano, třeba by se mi ho podařilo zachránit,“ podotkla smutně Andrea Verešová (43).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám