Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vy, kteří jste sledovali sváteční vydání pořadu Prostřeno s VIP osobnostmi, máte jistě ještě v živé paměti, jak Agáta Prachařová (38) v posledním díle pustila do placu k dobru historku, jak si měla Andrea Verešová (43) během jejich společné večeře objednat kandáta namísto candáta. Na obranu Miss Slovensko 1999 by se dalo říct, že na Slovensku tuto rybu nazývají označením ’zubáč’, a tak mohlo dojít k omylu.

Verešová, která v Česku žije již patnáct let, ale popírá, že by něco podobného z pusy vůbec vypustila. Na Facebooku se bránila přesně takto: „Větší hloupost jako to, co nedávno vyhlásila na moji adresu Agáta Hanychová, jsem už dávno neslyšela. Vždy mě překvapí, že někdo dokáže lhát, vymýšlet si a osočovat, jen aby byl důležitější a mohl se zviditelnit,” uvedla Andrea.

„Za prvé vůbec nechápu, co ji přinutilo k tomu, aby si vymyslela historku na téma candát, a za druhé - jsem s ní nikdy nebyla na obědě ani na večeři (ani o to nestojím),” vrátila úder prostřednictvím profilu na své sociální síti multilingvistka Verešová, která vedle jazykových znalostí vyzdvihla i rodinnou pohodu.

„Na rozdíl od ní ovládám plynule čtyři světové jazyky a víc jak deset let žiju v klidném manželském svazku s jedním mužem. Ještě smutnější je, že vás někdo tak zkažený, morálně a lidsky nečistý dokáže zatáhnout do absurdní kauzy, kterou nakonec přece jen musím komentovat,” rozčílila se Andrea na Agátinu adresu.

Na závěr Verešová zaslala Prachařové doporučení: „Být Agátou, tak se radši soustředím na sebe a uklidím si před vlastním prahem. Věřím, že vynaloženou energii investuje lépe.”

Tak to vypadá, že si Agáta Prachařová vyrobila další nepřítelkyni...

Reklama

Další články

Načítám